Eerste bericht

28 november 2011 - Groningen, Nederland

Hier is die dan; de pagina waarmee ik jullie handig op de hoogte kan houden!

Het is de bedoeling hier zo nu en dan te vertellen hoe het met mij gaat al reizende. De avonturen ik beleef en wat mijn plannen worden.

Langzaam komen de voorbereidingen op gang. To-do lijstjes liggen overal en mijn hoofd zit vol met allemaal dingen die ik nog zou willen doen voordat ik ga! Echter een kleine 1,5 week is niet meer zolang dus volle, maar leuke dagen voor de boeg.

Ook handig. Als jullie willen kunnen jullie je inschrijven voor de mailinglijst zodat je een mailtje krijgt als ik weer iets geschreven heb!

De vraag blijft of ik, als ik daar eenmaal ben regelmatig wat ga schrijven maar dat merken jullie vanzelf (ik zal mijn best doen). In ieder geval zal ik het voordat ik het post door iemand laten controleren zodat het verhaal ook nog te volgen is ;) (i.p.v. IJslandse chaos).

Liefs Seraya

1. Renilde:
    29 november 2011
    Dag lieve Seraya! Wat leuk dat je dit allemaal gaat doen, echt zoo veel fijne, geweldige, leerrijke plannen heb je. Ik ben zo benieuwd hoe je het allemaal gaat ervaren, hoe lang je weg blijft, wat je allemaal gaat beleven en gaat leren. Dus dit blog is een heel goed idee, maar wel blijven posten hoor ;) Ohja, ik zal dan snel ook antwoorden op je mail - ik had helemaal niet zo goed door dat je zo snel al weg zou gaan :O Heel veel liefs en gemis, Renilde
  2. Martine van 't Westeinde:
    1 december 2011
    Ik ga je volgen hoor! Leuk! Vind het wel naar dat je kamertje nu leeg is... Maar goed, als je weer terug bent ben je weer meer dan welkom om te komen buurten in HHGHB! Liefs, Tine
  3. Gwen:
    3 december 2011
    Heel leuk Seraya! Ga je zeker volgen, doe voorzichtig en heel erg veel plezier!!!

XXX
  4. Merian:
    8 december 2011
    hey seraya, je bent eindelijk in vietnam. ga zeker je blog volgen. veel plezier daar.

xxx

p.s: zal goed voor je broer zorgen:P